Velice překvapující kořenící směs s kombinací dušených či grilovaných ryb. Rybu osolte a přidejte náš citronový pepř, který obsahuje oplodí citronu, pepře, přírodní citronové aroma, kyselinu citronovou, kurkumu a cukr. Doufáme, že Vás tato kombinace osloví a zachutná stejně jako nám.
Pstruh s citronovým pepřem na švédský způsob
Pstruhem s citronovým pepřem dle švédské receptury na grilu jistě nešlápnete vedle, hostíte-li i ty největší gurmány.
Na 2 porce si připravte:
2 menší kuchané pstruhy
50 g másla
špetku soli
2 citrony
kořenící směs citronový pepř
Do kuchaných pstruhů pečlivě vmasírujte sůl zevnitř i do kůže. Vně ryby řádně osušte kuchyňskou utěrkou a lehce potřete máslem – toto při pečení vytvoří skvělou křupavou kůrku. Dovnitř ryby vložte půlku citronu nakrájeného na plátky a kousky másla. Do celé ryby vetřete velkou špetku citronového pepře. Pečte v alobalu nebo v grilovacích kleštích 15- 20 minut.
Podávejte pokapané zbylým citronem s lehkým salátkem či grenaillemi ve slupce. K rybě na citronovém pepři se skvěle hodí svěží bílá vína.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.