Přidejte ji do svých domácích likérů a odvarů a zažijte příjemnou úlevu při žaludečních potížích. Projeví svou sílu také v péči o tělo – masti a oleje získané z této skvělé bylinky dokážou zklidnit potíže s revmatismem a s bolestmi zad. Skořice je rovněž součástí pečení, kde dokonale ladí s chutí jablek a jiných ovocných plodů, zejména v křehkých a nadýchaných koláčích. Nezapomeňte na ni při pečení sladkého pečiva, kde skořice tvoří nenahraditelnou součást perníkového koření. A pokud jste milovníci omáček, zkuste ji přidat do rajské omáčky a okořeňte si svá jídla jedinečným způsobem.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.